Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

UNINETTUNO_logo_3.png UNINETTUNO

Ιταλικό τηλεματικό πανεπιστήμιο

Πλαϊνό μενού

Το Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο UNINETTUNO είναι ένα δημόσιο μη-κρατικό Πανεπιστήμιο και αποτελεί ένα από τα κορυφαία ανώτατα ιδρύματα στον κόσμο στην κατηγορία του. Ιδρύθηκε το 2005, απονέμει ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών πρώτου κύκλου σπουδών (Bachelor),προσφέρει εξειδικευμένες σπουδές δεύτερου κύκλου (Master), διδακτορικά και άλλους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών και μεταδιδακτορικής έρευνας, καθώς και μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης και επανεκπαίδευσης.

Το UNINETTUNO είναι το μοναδικό Ιταλικό τηλεματικό πανεπιστήμιο που αξιολογήθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης των Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας (ANVUR). Μεταξύ όλων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που αξιολογήθηκαν, το UNINETTUNO κατέλαβε την τρίτη καλύτερη θέση και μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες. Η συγκεκριμένη αξιολόγηση επιβεβαίωσε την υπεροχή του ψυχοπαιδαγωγικού μοντέλου και της μεθοδολογίας του πανεπιστημίου που μετουσιώθηκε με τις πρόσφατες απονομές στο ίδρυμα των βραβείων για το καλύτερο μοντέλο e-learning από την EADTU σε ευρωπαϊκό επίπεδο και από τον IELA σε παγκόσμιο.

Tρόπος Οργάνωσης

To Πανεπιστήμιο UNINETTUNO είναι από τα μοναδικά ιδρύματα που δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα. Στο UNINETTUNO, διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές από τα πιο σημαντικά Πανεπιστήμια του κόσμου όπου υλοποιούνται προγράμματα σε διάφορες γλώσσες τόσο σε πραγματικές αίθουσες όσο και σε εικονικές οι οποίες βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Στο ελεύθερο δορυφορικό κανάλι UNINETTUNOUNIVERSITY.TV, οι φοιτητές αλλά και το γενικό κοινό μπορούν να παρακολουθήσουν βιντεομαθήματα και εργαστήρια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η δομή του Πανεπιστημίου περιλαμβάνει το Διεθνές Κέντρο, Σχολές, Προγράμματα Σπουδών και Τεχνολογικά Κέντρα / Πόλοι. Τα Τεχνολογικά Κέντρα/ Πόλοι βρίσκονται στην Ιταλία και στο εξωτερικό και προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης και πληροφόρησης προς τους φοιτητές. Είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία που είναι απαραίτητη έτσι ώστε η φοίτηση στα εξ’ αποστάσεως προγράμματα να είναι απρόσκοπτη. Ως αποτέλεσμα, οι φοιτητές μπορούν να συμμετέχουν σε διδακτικές δραστηριότητες μέσω τηλεδιασκέψεων και άλλων σύγχρονων και καινοτόμων μορφών εκπαιδευτικής μεθοδολογίας. Αυτές οι τοποθεσίες αποτελούν ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για φοιτητές, καθηγητές και βοηθούς καθηγητές.

Σπουδές - Διδακτικό Προσωπικό

Οι διαλέξεις των προγραμμάτων που προσφέρει το Πανεπιστήμιο UNINETTUNO διδάσκονται από καθηγητές οι οποίοι διδάσκουν επίσης σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια όλου του κόσμου καθώς και από ερευνητές και ειδικούς επιστήμονες υψηλού επιπέδου.

Στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν έξι Σχολές / Κοσμητείες - Faculties

Οι φοιτητές του UNINETTUNO προέρχονται από 163 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Υποστηρίζονται από ένα τεχνολογικό δίκτυο που περιλαμβάνει Κέντρα Παραγωγής και Τεχνολογικούς Πόλους που είναι εγκατεστημένοι σε διάφορες χώρες.

Video παρουσίασης Πανεπιστημίου | Κεντρική σελίδα του Πανεπιστημίου

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας