Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

Ιστορική αναδρομή Epsilon Net

Πλαϊνό μενού

Η Εταιρία

Η εταιρία ξεκίνησε ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ και το 1992 εγκαινίασε μια σειρά από μονοήμερα και διήμερα σεμινάρια με θέματα φορολογικά, οικονομικά και λογιστικά. Τα μαθήματα παραδίδονταν από στελέχη του υπουργείου οικονομικών και επαγγελματίες του χώρου. Από το 2000 και έπειτα τα σεμινάρια εμπλουτίστηκαν και προσανατολίστηκαν σε εξιδεικευμένους τομείς του οικονομικού και λογιστικοφορολογικού χώρου. Επιπλέον προστέθηκαν και τα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια (σεμινάρια πωλήσεων, οργάνωσης, μάρκετινγκ, εργατικά, ασφαλιστικά,  κλπ).

Εξέλιξη & Συνεργασίες

Το 2002 επήλθε η συμφωνία με τον AIA (Association of International Accountants) και από τότε προσφέρονται τρεις πιστοποιημένοι τίτλοι εκπαίδευσης. Η συνεργασία με τον οργανισμό European Professional Training Center (EUPRO) και η εποπτεία της Ένωσης Διεθνών Λογιστών (A.I.A.) της Μ. Βρετανίας, ανάγουν τους τίτλους επαγγελματικής πιστοποίησης της Epsilon Business Training σε πολύτιμο επαγγελματικό εργαλείο γνώσης και εξειδίκευσης.

To 2010 επιτεύχθηκε μία ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το Ε.Κ.Π.Α (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Μέσω αυτής προσφέρεται ο τίτλος “Financial Accounting (FA)” που αφορά νέους λογιστές και πτυχιούχους οικονομικών σχολών όπως και ο τίτλος “Εξιδείκευση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.)”, που αφορά την ανάλυση και την προσαρμογή των νέων δεδομένων στη πράξη, ό,τι πιο επίκαιρο αυτή τη στιγμή στον οικονομικό κλάδο.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ και ΚΔΒΜ2

Το 2015 αποκτήσαμε και την πιστοποίηση για Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, προσφέροντας υψηλού επιπέδου γνώση, εμπειρία και υλικοτεχνικές υποδομές.

Η Epsilon Net Α.Ε είναι πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Δια βίου μάθησης επιπέδου 2 με αριθμό αδείας 2000177

2017

Η Epsilon Net Ανώνυμη Εταιρεία Πληροφορικής, Εκπαίδευσης και Προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας ανακοινώνει ότι, με την υπ’ αριθμό 133462/ΚΙ/2017 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων της χορηγήθηκε άδεια Κολλεγίου, με τον διακριτικό τίτλο «Epsilon Net College».

Η Epsilon Net Α.Ε με την σύσταση του Epsilon Net College και λειτουργώντας ήδη ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) με αριθμό αδείας 2000177, ενισχύει περαιτέρω την στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας στον τομέα της εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης καθιστώντας την σημαντικό μέρος της συνολικής επιχειρηματικής τοποθέτησής της στην Ελληνική αγορά. 

Με τη συμμετοχή της επιστημονικής ομάδας που ερευνά και αξιολογεί Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, το Epsilon Net College θα ανακοινώσει σύντομα συνεργασίες με αναγνωρισμένα στην Ελλάδα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, για την εκπόνηση μεταπτυχιακών σπουδών σε ειδικότητες που συγκεντρώνουν υψηλά επίπεδα απορρόφησης στην αγορά εργασίας. 

Η Epsilon Net Α.Ε ακολουθεί με συνέπεια το όραμα και τις αξίες της και πιστοποιεί την εδώ και δύο δεκαετίες στήριξη της σε όσους δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να εισέλθουν στον χρηματοοικονομικό και λογιστικό κλάδο. 

Η Epsilon Net Α.Ε πρωτοπορεί και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, με επίκαιρα εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης, με πιστοποιημένους επαγγελματικούς τίτλους εξειδίκευσης και εφεξής, με αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας