Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

Ιστορική αναδρομή Epsilon Net

Πλαϊνό μενού

Η Εταιρία

Η εταιρία ξεκίνησε ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ και το 1992 εγκαινίασε μια σειρά από μονοήμερα και διήμερα σεμινάρια με θέματα φορολογικά, οικονομικά και λογιστικά. Τα μαθήματα παραδίδονταν από στελέχη του υπουργείου οικονομικών και επαγγελματίες του χώρου. Από το 2000 και έπειτα τα σεμινάρια εμπλουτίστηκαν και προσανατολίστηκαν σε εξιδεικευμένους τομείς του οικονομικού και λογιστικοφορολογικού χώρου. Επιπλέον προστέθηκαν και τα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια (σεμινάρια πωλήσεων, οργάνωσης, μάρκετινγκ, εργατικά, ασφαλιστικά,  κλπ).

Εξέλιξη & Συνεργασίες

Το 2002 επήλθε η συμφωνία με τον AIA (Association of International Accountants) και από τότε προσφέρονται τρεις πιστοποιημένοι τίτλοι εκπαίδευσης. Η συνεργασία με τον οργανισμό European Professional Training Center (EUPRO) και η εποπτεία της Ένωσης Διεθνών Λογιστών (A.I.A.) της Μ. Βρετανίας, ανάγουν τους τίτλους επαγγελματικής πιστοποίησης της Epsilon Business Training σε πολύτιμο επαγγελματικό εργαλείο γνώσης και εξειδίκευσης.

To 2010 επιτεύχθηκε μία ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το Ε.Κ.Π.Α (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Μέσω αυτής προσφέρεται ο τίτλος “Financial Accounting (FA)” που αφορά νέους λογιστές και πτυχιούχους οικονομικών σχολών όπως και ο τίτλος “Εξιδείκευση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.)”, που αφορά την ανάλυση και την προσαρμογή των νέων δεδομένων στη πράξη, ό,τι πιο επίκαιρο αυτή τη στιγμή στον οικονομικό κλάδο.

Κατάρτιση, Εξειδίκευση & Γνώση

Τα τελευταία χρόνια ανοίξαμε την βεντάλια των σεμιναρίων σε περισσότερους τομείς, όπως Πωλήσεις, Μάρκετινγκ, Customer Service, Management, Communication και Ειδικά Θέματα. 

Η Epsilon Training από το 2013 είναι η επίσημη εκπρόσωπος του μεταπτυχιακού online προγράμματος του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα σπουδών έχεις ως στόχο να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να εξελιχθούν σε αποτελεσματικά διευθυντικά στελέχη ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους οικονομικούς, ανθρώπινους και τεχνολογικούς πόρους στους σύγχρονους οργανισμούς.  

Τέλος, το 2015 αποκτήσαμε και την πιστοποίηση για Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, προσφέροντας υψηλού επιπέδου γνώση, εμπειρία και υλικοτεχνικές υποδομές.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας