Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

FA - Χρόνος Υλοποίησης / Τόπος Διεξαγωγής

Το πρόγραμμα διεξάγεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας Εκπαίδευσης (Webinar) και στα Εκπαιδευτικά κέντρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με ενάρξεις που ανακοινώνονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πλαϊνό μενού

Webinar

Τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα  (Δευτέρα – Τετάρτη ή Τρίτη – Πέμπτη) απογευματινές ώρες (17:30 - 21:30), μέσω Εκπαιδευτικής παλτφόρμας, με άμεση επικοινωνία με τους Εισηγητές του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

ΑΘΗΝΑ

Τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα  (Δευτέρα – Τετάρτη ή Τρίτη – Πέμπτη) απογευματινές ώρες (17:30 - 21:30), στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου της Epsilon Net, που βρίσκονται στη Λεωφ. Συγγρού 120 (100 μέτρα από το μετρό, γραμμή προς Aγ. Δημήτριο, στάση Συγγρού – Φιξ, έξοδος Δράκου).

ΕΠΑΡΧΙΑ

Η Epsilon Net έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα στις παρακάτω πόλεις Νέα Τμήματα, για την υλοποίηση του Προγράμματος.
Τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα Παρασκευή-απόγευμα (17:30 - 21:30) και Σάββατο-πρωί (09:30-17:30). Η τοποθεσία υλοποίησης των μαθημάτων θα είναι σε κεντρικό σημείο της κάθε περιοχής που θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα μαθήματα γίνονται Παρασκευή απόγευμα 17:30 - 21:30 και Σάββατο πρωί 09:30 - 13:30, στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου της Epsilon Net, που βρίσκεται στην Πάροδο 17ης Νοεμβρίου 87, Ζώνη ΕΜΟ, Πυλαία (στο δρόμο για την κλινική "Γένεσις", Λεωφορείο ΟΑΣΘ Νο 14 & 14Α Άνω Τούμπα).


ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας