Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

Logo_horiz_white.png Epsilon Net College

Μεταπτυχιακά και Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Πλαϊνό μενού

Epsilon Net College

Λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με βασικό στόχο την παροχή απεριόριστης πρόσβασης σε επιστημονική πληροφόρηση και γνώση, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας.

Ακολουθώντας κατά γράμμα την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, έχει προχωρήσει σε σημαντικές ακαδημαϊκές συνεργασίες παρέχοντας στην Ελλάδα αναγνωρισμένες σπουδές.

Τα πτυχία που χορηγούνται από Πανεπιστήμια χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτων χωρών, μέσω φοίτησης σε Κολέγιο αναγνωρίζονται επαγγελματικά και δίνουν στους αποφοίτους τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με εκείνα που χορηγούνται από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Το Epsilon Net College προσφέρει στους φοιτητές Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα, όπως Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων κ.α.

University of Northampton

‘Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework TEF), η υψηλότερη βαθμολογία και κατάκτηση για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα! Το βραβείο απονέμεται στα Πανεπιστήμια που σημειώνουν αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, στη συνολική εμπειρία μάθησης και στα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι φοιτητές τους, προωθώντας την έρευνα και την παραγωγή νέας γνώσης.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται είναι:

Περισσότερες πληοφορίες μπορείτε να δείτε απο την επίσημη Ιστοσελίδα του Epsilon Net College

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας