Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

Διεθνείς συνεργασίες

Πλαϊνό μενού

A.I.A

Η Epsilon Net από το 2000 και μετά έχει επιτύχει συνεργασίες με παγκόσμιους φορείς και ιδρύματα. Η αρχή έγινε με τον την Ένωση Διεθνών Λογιστών Μ. Βρετανίας, ΑΙΑ (Association of International Accountants) ο οποίος ορίζει την Epsilon Net ως αποκλειστικό πάροχο εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα. 

Η συνεργασία με τον οργανισμό European Professional Training Center (EUPRO) και η εποπτεία της Ένωσης Διεθνών Λογιστών - A.I.A. της Μ. Βρετανίας, κάνουν τη διαφορά στους τίτλους επαγγελματικής πιστοποίησης της Epsilon Net Training η οποία εγγυάται την πλέον ολοκληρωμένη και ουσιαστική εξειδίκευση, με κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών και ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 75%.

Οι τίτλοι που παρέχονται είναι: 

  • International Financial Reporting Standards (IFRS),
  • Auditing & Internal Review,
  • Management Accounting and Costing (M.A.C.)

University of Northampton

Το University of Northampton έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework TEF), η υψηλότερη βαθμολογία και κατάκτηση που μπορεί να έχει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα!

Το βραβείο απονέμεται στα Πανεπιστήμια που σημειώνουν αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, στην συνολική εμπειρία μάθησης και στα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι φοιτητές τους.

Μέσω της συνεργασίας με το University of Northampton και την άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας μέσω του γραφείο δικτύωσης και σταδιοδρομίας Εvresis, οι φοιτητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Ε.Κ.Π.Α.

Στην συνέχεια το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο συνεργάζεται με την Epsilon Net σε μακροχρόνια προγράμματα παρέχοντας πιστοποιημένους τίτλους σπουδών. Οι τίτλοι σπουδών αφορούν τον κλάδο της λογιστικής εξειδικεύοντας ακόμη περισσότερο τον λογιστή, οικονομολόγο, φοροτεχνικό, φοιτητή απλουστεύοντας την καθημερινότητα του και κρατώντας τον ενήμερο για όλες τις εξελίξεις.

Οι τίτλοι που παρέχονται είναι: 

  • Financial Accounting (FA)
  • Financial Accounting by Distance (FA by Distance)
  • Εξειδίκευση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.)

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας