Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

Black Friday | E - TRAINING PRO

Kλείσε τώρα την θέση σου στα επόμενα Σεμινάρια

Πλαϊνό μενού

Distance Learning | e- TRAINING PRO

1. Η Epsilon Net Training, υιοθετώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες για την παροχή σύγχρονων και ασύγχρονων υπηρεσιών εκπαίδευσης και στέκεται στην κορυφή. Απέσπασε Silver βραβείο στα IMPACT BITE Awards 2021, στην κατηγορία «Τηλεκπαίδευση» για την 360̊ ανταπόκριση στις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εν μέσω πανδημίας.  

2. Περισσότερα από 20.500 Στελέχη Επιχειρήσεων και Ελεύθεροι Επαγγελματίες, επέλεξαν την Epsilon Net Training για την εκπαίδευση τους σε θεματολογίες της αγοράς και της επιχειρηματικότητας.

3. Η Epsilon Net Training επέλεξε την καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης εκπαίδευσης για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, σε όλους τους πελάτες, σπουδαστές και στελέχη επιχειρήσεων.


Όροι Συμμετοχής | Κόστος Υπηρεσίας

  • Η Νέα Υπηρεσία e- TRAINING PRO σας προσφέρει τον πιο σύγχρονο τρόπο παρακολούθησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν με οποιαδήποτε συσκευή.

  • Η υπηρεσία e-TRAINING PRO δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να παρακολουθήσουν Δέκα (10) Μονοήμερα Σεμινάρια που θα υλοποιηθούν από 01/12/2021 μέχρι και 31/05/2022,  με δυνατότητα Live ή Οn Demand (Μαγνητοσκοπημένης Προβολής) στον Χρόνο και τόπο που επιθυμούν.

Δείτε όλα τα προγραμματισμένα Webinars Σεμινάρια εδώ

  • Την υπηρεσία e-TRAINING PRO, μπορείτε να την αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 100,00€*

*Ισχύει για τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που θα έρθουν μέχρι 29/11/2021.

+ εφτά = δέκα τρία

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας