Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

Web-Net

Νέα υπηρεσία παρακολούθησης webinar

Πλαϊνό μενού

25 Χρόνια Epsilon Net Training - 25+ Webinars EpsilonTraining_web-net_site_logo.jpg

Η Epsilon Net Training γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον εκπαιδευτικό κλάδο με την δημιουργία της υπηρεσίας Web-Net.

Το Web-Net σας δίνει την δυνατότητα τα παρακολουθήσετε όλα τα Μονοήμερα και Διήμερα Webinars που θα πραγματοποιήσει η Epsilon Net Training σε μία τιμή. Προβαίνετε στην αγορά της υπηρεσίας και έχετε στην διάθεση σας όλα τα Webinar που θα διεξαχθούν από την 1η Φεβρουαρίου 2017 έως την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Επιλέξτε εσείς την παρακολούθηση του Webinar 

Επίσης αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό να παρακολουθήσετε την OnLine μετάδοση του webinar, μόνο η Epsilon Net Training, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, σας δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο στο κανάλι της. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας (On demand) το σεμινάριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και δεν μπορέσατε να το δείτε on line. Στη συνέχεια, μπαίνετε στο κανάλι, epsilonnnet.tv, τοποθετείτε τους κωδικούς στο μάθημα που ζητήσατε και το παρακολουθείτε από όπου και αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή

Web-Net Offer | 25+ WEBINARS

Gold Πελάτες: 80,00€
Υπόλοιποι Πελάτες: 100,00€
Νέοι ενδιαφερόμενοι: 140,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Epsilon Net Training θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. 

+ πέντε = δέκα τρία

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας