Η γνώση βρίσκεται παντού

στην Epsilon Νet Training τη μοιραζόμαστε!

ΕΛΠ - Λοιπές Παροχές

Επιπλέον παροχές στους συμμετέχοντες του προγράμματος

Πλαϊνό μενού

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

  Στους συμμετέχοντες του προγράμματος παρέχονται τα εξής: 

Δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης Open eClass. 

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό εργαλείο καθώς περιλαμβάνει ανά θεματική ενότητα:

  • Ηλεκτρονικά βιβλία μελέτης
  • Πλήθος παραδειγμάτων και λυμένων ασκήσεων
  • Περιοχή συζητήσεων, ανταλλαγής πληροφοριών και επίλυσης αποριών
  • Μέσο επικοινωνίας με τους καθηγητές και τους διαχειριστές του προγράμματος

Μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα Open eClass στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ekpa-fa.gr/openeclass

Δωρεάν πρόσβαση σε δύο (2) από τις πλέον σύγχρονες και ιδιαίτερα δημοφιλής υπηρεσίες ενημέρωσης της Epsilon Net στις οποίες ο συμμετέχοντας δεν είναι ήδη συνδρομητής*:  

  • On line Τράπεζα. Ετήσια Συνδρομή στην Οn line τράπεζα ολοκληρωμένης φορολογικής & εργατικής ενημέρωσης. Μία πλήρης πλατφόρμα ανεύρεσης φορολογικών & εργατικών νόμων και εγκυκλίων, απαραίτητη για κάθε λογιστή (12 ώρες χρήσης).
  • E-magazine. Ετήσια Συνδρομή στο e-magazine by Epsilon 7. Το πρώτο εβδομαδιαίο λογιστικό & οικονομικό ηλεκτρονικό περιοδικό στην Ελλάδα (ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Epsilon 7»).
  • Explorer. Ετήσια Συνδρομή στην υπηρεσία Explorer. Ένα μοναδικό αρχείο Άρθρων - Μελετών και Πρακτικών Θεμάτων από το 1999 ως σήμερα, μέσα από το οποίο πραγματοποιείται άμεση ενημέρωση και επιστημονική κατάρτιση με χρήσιμα παραδείγματα για όλα τα τρέχοντα φορολογικά και εργατικά θέματα. Επιπλέον μέσα από αυτή την υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με όλους τους Νόμους και τις Διατάξεις της OnLine Τράπεζας, για την άμεση παραπομπή του συνδρομητή στα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Οικονομικών.

*Οι παραπάνω παροχές δεν προσφέρονται στους πελάτες που είναι ήδη συνδρομητές ή είχαν συνδρομή σε κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες.   

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.e-forologia.gr. 

Οι υπηρεσίες αυτές αποτελούν εργαλεία δουλειάς για χιλιάδες επαγγελματίες λογιστές – φοροτεχνικούς και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες αφενός να εξοικειωθούν στον τρόπο ενημέρωσης που πρέπει να έχει σήμερα ένας επαγγελματίας και αφετέρου να παρακολουθούν όλες τις αλλαγές που συντελούνται καθημερινά και επηρεάζουν τη δουλειά του λογιστή – φοροτεχνικού.

*Οι παραπάνω παροχές δεν προσφέρονται στους πελάτες που είναι ήδη συνδρομητές ή είχαν συνδρομή σε κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες.  

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή Επικοινωνήστε μαζί μας